Acasa Admitere 2023 Anunturi Evenimente/Stiri Tur Virtual Galerie foto

În atenția elevilor admiși în clasa a IX-a, an școlar 2020-2021, la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” Buzău, specializarea Filologie

Autor: secretariat hasdeu | 10-07-2020

În atenția elevilor admiși în clasa a IX-a, an școlar 2020-2021, la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” Buzău, specializarea Filologie - VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAȚI FIȘIERELE ATAȘATE

Depunerea/transmiterea dosarelor de înscriere se realizează în perioada 13-20 iulie 2020.

Modalitatea de depunere:
1. la sediul școlii - într-un dosar cu șină,
2. on-line, prin completarea formularului din link-ul atașat. Documentele din dosarul de înscriere vor fi scanate și atașate formularului.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVqyK4qbzUZTYtAxP4mH5jOT13FfVi5Sz7NwXyBcAYXListQ/viewform?edit_requested=true&pli=1

1. Pentru cei interesați de depunerea dosarelor la sediul școlii:
În ziua de 13 iulie 2020, până la orele 10:00, părintele/reprezentantul legal trebuie să exprime intenția de depunere a dosarului, prin telefon -0238720884 sau e-mail: secretariathasdeu@yahoo.com în vederea realizării unei planificări privind accesul persoanelor în unitatea de învățământ.

Dosarul de înscriere va fi depus de părinte și va conține:
- cererea de înscriere în Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, atașată;
- cartea de identitate (dacă este cazul) – în copie;
- copie a certificatului de naștere și originalul acestuia pentru conformitate;
- adeverința cu notele și media generala obținute la Evaluarea Natională;
- foaia matricolă pentru clasele a V-a - a VIII-a (cu calculul mediei generale)
- fișa medicală.
- cererea pentru studierea religiei va fi completată de părinţii/tutorii elevilor care doresc să participe la ora de Religie, prin precizarea cultului solicitat; model atașat.





2. Pentru cei interesați de depunerea dosarelor on-line. Se va completa formularul din link-ul atașat și vor fi încărcate documentele scanate.
Formularul poate fi accesat doar de pe un cont de gmail.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVqyK4qbzUZTYtAxP4mH5jOT13FfVi5Sz7NwXyBcAYXListQ/viewform?edit_requested=true&pli=1

În cazul în care întâmpinați dificultăți la accesarea link-ului pentru înscriere, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail secretariathasdeu@yahoo.com pentru a primi suport tehnic de specialitate.

Dosarul de înscriere va conține:

- cererea de înscriere în Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, atașată;
- cartea de identitate (dacă este cazul) – în copie;
- copie a certificatului de naștere;
- adeverința cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională;
- foaia matricolă pentru clasele a V-a - a VIII-a (cu calculul mediei generale);
- fișa medicală;
- cererea pentru studierea religiei va fi completată de părinţii/tutorii elevilor care doresc să participe la ora de Religie, prin precizarea cultului solicitat, model atașat.
- declarația pe propria răspundere a părintelui, pe care o atașăm.

În cazul transmiterii dosarelor prin mijloace electronice, candidații/părinții/reprezentanții legali ai acestora au obligația de a prezenta în format fizic, în original sau în copie certificată în conformitate cu originalul, documentele care au stat la baza înscrierii în învățământul liceal, în termen de maximum două săptămâni de la începerea cursurilor. Prezentarea de înscrisuri false se pedepsește conform legii și atrage pierderea locului obținut prin fraudă.

Director,
Profesor Ionel N. Banu

[Inapoi]
© BPH 2010-2012